یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



یاد آوری: برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم)
اعضای محترم و فعال اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام و عرض ادب مجمع عمومی عا...
یادآوری - برگزاری نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه
📣 فراخوان مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) 📅 سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 🕙 ساعت: ۱۰:۰۰ �...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

اقتصاد اسپانیا متاثر از بحران پرتغال/افزایش وام گیری از بازارهای مالی
با افزایش بحران سیاسی در پرتغال که همسایه اسپانیا است هزینه وام گیری این کشور(اسپانیا) از بازار مالی افزایش یافت . به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، سازمان خزانه داری اسپانیا برای تامین نیازهای مالی دولت این کشور، حدود 4 میلیاردیورو اوراق قرضه با سررسید های میان مدت منتشر کرد .

با افزایش نسبت هزینه های عمومی دولت اسپانیا به درآمدهای آن، روند وام گیری این کشور از بازار مالی، از طریق انتشار اوراق قرضه دولتی نیز شدت گرفته است .

افزایش وام ها و به تبع آن بدهی های عمومی و حاکمیتی این کشور، تلاش های مادرید برای کاهش کسری بودجه اسپانیا را بامشکل مواجه خواهد کرد .

این در حالی است که میزان تقاضا برای خرید این مرحله از اوراق قرضه با این میزان سود، 3.5 برابر حجم عرضه اعلام شد .

برای سررسید های 5 ساله نیز اداره خزانه داری 3 میلیارد یورو اوراق قرضه منتشر کرد که نرخ سود آن 3.75 درصد تعیین شده است . میزان تقاضا برای خرید این نوع اوراق قرضه با این مدت زمان سررسید هم سه و 79 صدم برابر حجم عرضه بوده است .

 منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ خبر: 13920419
تحول دیجیتال در اسپانیا، تهدید یا فرصت برای روابط تجاری با ایران؟
فروشگاه کارفور با مدیریت یک بانوی ایرانی در مادرید
تجلیل از صادرکنندگان نمونه تهران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق ایران-اسپانیا
اتاق فکر مشترک؛ پل ارتباطی اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت
🔹 مصاحبه نشریه سراسری سندیکای صنعت برق با آقای دکتر محمد طاهری
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی