پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
با توجه به رشد پرشتاب کاربرد هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف کسب‌وکار، آگاهی از ریسک‌های نهفته در...
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
اعضای محترم اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام احتراماً به اطلاع می‌رساند در...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

چراغ سبز اتحادیه اروپا به سازماندهی بانکی اسپانیا

کمیسیوناروپا به اسپانیا برای به‌سازی بانک‌های ملی شده چراغ سبز نشان داد و راهرا برای پرداخت 40 میلیارد یورو کمک مالی به منظور پایان دادن به بحران بانکی دراین کشور هموار ساخت.

بهگزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یواکین آلمونیا، کمیسر رقابت اتحادیهاروپا، اعلام کرد که چهار وام‌دهنده اسپانیایی بانکیا، ان.سی.جی بانکو، کاتالونیابانک و بانک والنسیا به 37 میلیارد یورو برای تامین سرمایه نیاز خواهند داشتو دارندگان اوراق قرضه این بانک‌ها متضرر خواهند شد.

اینموافقت به منطقه یورو اجازه می‌دهد تا اعتبار مورد نیاز سیستم بانکی اسپانیا رااز صندوق نجات دائمی این بلوک (ESM) پرداخت کند و نقطه تحولی در بحرانبانکی خواهد بود که اقتصاد اسپانیا را پس از فروپاشی حباب مسکن دراین کشور، به رکود کشانده است. اسپانیا در ماه ژوئندریافت حداکثر صد میلیارد دلار تسهیلات اعتباری از این صندوق برای کمک به بانکهایش راتضمین کرد.

کمیسیوناروپا اعلام کرد که بانک والنسیا فروخته شده و با کایخا بانک ادغام می شودو سه بانک دیگر باید ترازنامه‌شان را به میزان بیش از 60 درصد در ظرف پنج سال آیندهکاهش دهند.

اظهاراتکمیسر رقابت اتحادیه اروپا مبنی بر تعطیلی نیمی از شعبه‌های بانک‌های اسپانیاییدر ظرف پنج سال آینده، از حذف هزاران موقعیت شغلی در این کشور حمایت داشت.

بهگزارش رویترز، این کمیسر اعلام کرد که در مورد بانک‌های اسپانیایی دیگر در 20 دسامبرتصمیم خواهد گرفت.


تاریخ خبر: 13910925
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
حضور سفیر اسپانیا و همسر ایشان در افتتاحیه نمایشگاه «پیکاسو» در تهران
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی