یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



یاد آوری: برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم)
اعضای محترم و فعال اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام و عرض ادب مجمع عمومی عا...
یادآوری - برگزاری نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه
📣 فراخوان مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) 📅 سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 🕙 ساعت: ۱۰:۰۰ �...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

ابرار اقتصادی : معاون وزیر صنعت: گشایش یك میلیارد و 200 میلیون دلار اعتبار برای 45 طرح صنعتی

معاون برنامه ریزی وزارت صنعت،معدن وتجارت از گشایش حدود یك میلیارد و 200 میلیون دلار اعتبار نزد بانك مركزی برایتكمیل 45 طرح صنعتی خبر داد.

رضا فاطمی امین روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص طرح های صنعتی كه باید در قالب طرح مهر ماندگار تكمیلشود، اظهار داشت: 196 طرح وزارت صنعت كه دارای پیشرفت بالای 70 درصد هستند ، بایدتا خرداد ماه سال 1392 در قالب این طرح تكمیل شود. وی گفت: این طرح ها در اصل 195به علاوه یك است، كه 195 طرح بزرگ و 100 طرح كوچك را شامل می شود و در وزارت صنعتاین 100 طرح را یكی حساب كرده ایم. فاطمی امین تصریح كرد: این طرح ها نزدیك به دوو نیم میلیارد دلار تسهیلات ارزی و 2500 میلیارد تومان تسهیلات ریالی برای تكمیلنیاز دارند. معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت بیان كرد : این وزارتخانه تاكنون 45 طرحبزرگ را به صندوق توسعه ملی معرفی كرده كه نزدیك به 2/1 میلیارد دلار اعتبار برایآنها مسدود شده، یعنی این طرح ها نزد بانك مركزی قرار دارد و در حال گشایش ال سی واعتبار اسنادی است. وی تاكید كرد كه تقریبا نصف تعهدات ارزی را برای دریافتتسهیلات معرفی كرده ایم و بقیه نیز طبق زمان بندی پیش بینی شده در هر ماه معرفی میشود.

منبع: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران


تاریخ خبر: 13910504
تحول دیجیتال در اسپانیا، تهدید یا فرصت برای روابط تجاری با ایران؟
فروشگاه کارفور با مدیریت یک بانوی ایرانی در مادرید
تجلیل از صادرکنندگان نمونه تهران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق ایران-اسپانیا
اتاق فکر مشترک؛ پل ارتباطی اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت
🔹 مصاحبه نشریه سراسری سندیکای صنعت برق با آقای دکتر محمد طاهری
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی