جلسه" تحلیل بازارهای بین المللی" با حضور اعضا و علاقمندان روز 5 دی ماه 1399 برگزار گردید. آقای دکتر مولوی به نکات ذیل اشاره کردند:
وقتی در مورد بازارهای سرمایه گذاری صحبت می کنیم، سایز بازارها از اهمیت بسیاری بر خوردار است. در نمودار فوق سایز بازارهای سهام در کشورهای مختلف را می بینید و شاهد هستید که بازار سهام نیویورک ۳۱٪ و نزدک ۱۴ ٪ از کل بازارهای جهان را در خود جای داده اند.
روابط مهم و تاثیر گذار در بازارهای بین المللی
یکی از این روابط عبارت است از اینکه شاخص قیمت کالا به طور معمول هم جهت با بازدهی نرخهای بهره حرکت می کند و قیمت اوراق قرضه درست بر خلاف آن تغییر خواهد کرد.
کاهش قیمت کالاها معمولا با وضعیت افزایشی اوراق قرضه همراه خواهد بود و افزایش قیمت اوراق قرضه معمولا با دوران رشد بازارهای سهام هماهنگ است
چند نکته مهم در باب تحلیل بین بازارها Intermarket Analysis
همه بازارها با یکدیگر در ارتباط هستند و هیچ بازاری در یک فضای جداگانه و مجزا حرکت نمی کند.تحلیل بین بازارها بستر اطلاعات و داده های مهم را در اختیارمان قرار می دهد. تحلیل بین بازارها بررسی داده ای بیرونی است در حالی که بیشتر ما به داده های درونی دقت داریم. تحلیل تکنیکال در تحلیل بین بازارها در کنار تحلیل بنیادی یک ابزار مهم تلقی می شود. تحلیل بین بازارها آینده نگر است و بیشتر بر روی تحلیل رویدادهایی است که می تواند در بازارهای موازی بین المللی روی دهد