پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
با توجه به رشد پرشتاب کاربرد هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف کسب‌وکار، آگاهی از ریسک‌های نهفته در...
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
اعضای محترم اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام احتراماً به اطلاع می‌رساند در...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

آلمان یكی‌ از عاملان ایجاد بحران مسكن در اسپانیا ، پرتغال و ایرلند است

مادرید - ریچارد كو رییس موسسه تحقیقات اقتصادیبانك سرمایه گذاری ژاپن موسوم به نومورا می‌ گوید كه آلمان یكی‌ از عاملان ایجادبحران بازار مسكن و زمین در كشورهای اروپایی از جمله اسپانیا ، پرتغال و ایرلنداست.

بنا بر گزارش ایرنا و بر اساس گزارش نومورا ، سیاست اقتصادی بهرههای پایین كه از سوی بانك مركزی اروپا در طی‌ سال های پیش از بحران به عمل آمد ،برای اقتصاد آلمان به منظور خروج از بحران بسیار پر ثمر بود اما این امر یك فاكتوركلیدی در ایجاد حباب در بازار مسكن و زمین در كشورهای اروپایی قلمداد شد.

ریچارد كو ادامه می‌ دهد كه سبب اصلی‌ ایجاد بحران در كشور هایجنوب اروپا از جمله اسپانیا ، تصمیم بانك مركزی اروپا در تثبیت دو درصدی بهره هابه منظور نجات اقتصاد رو به مرگ آلمان بود.

شرایط آن سال ها با شرایط كنونی فرق داشتند زیرا ایرلند ، پرتغال واسپانیا از به وجود آمدن بحران بازار سكن و زمین پیشگیری كرده بودند و رشد بسیارخوبی‌ داشتند اما به مروز زمان میزان بهره دو درصدی برای این كشورها مشكل ایجادكرد و بتدربج موجب پیدایش بحران در این زمینه شد كه با گردش پول در بانك های آلمانو فرانسه این بحران شدت یافت.

ریچارد كو تصریح كرد كه عدم تصمیم آلمان در انجام اقدامات مالیاتیبه منظور فعال كردن نیاز های داخلی‌ این كشور ، موجب شد كه آلمان روی سیاست مالی‌اروپا تاثیر بگذارد .

كو ادامه می‌ دهد كه آلمان با داشتن بهره ای پایین در كوتاه مدتموجب كاهش بهره های پایین در دراز مدت شد و این مورد به گردش پول در بانك های آلمانكمك كرد اما از سوی دیگر بحران مسكن و زمین را شدت بخشید.

منبع: ایرنا 


تاریخ خبر: 13910227
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
حضور سفیر اسپانیا و همسر ایشان در افتتاحیه نمایشگاه «پیکاسو» در تهران
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی