یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



یاد آوری: برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم)
اعضای محترم و فعال اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام و عرض ادب مجمع عمومی عا...
یادآوری - برگزاری نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه
📣 فراخوان مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) 📅 سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 🕙 ساعت: ۱۰:۰۰ �...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

بررسی راه‌هاي مقابله با افزايش قيمت‌هاي جهاني مواد غذايي

بررسی راه‌هاي مقابله با افزايش قيمت‌هاي جهاني مواد غذايي


نشست وزراي كشاورزي گروه 20 براي بررسي قيمت مواد غذايي برگزار مي شود

تهران - وزيران كشاورزي كشورهاي گروه 20 در نظر دارند در نشستي در پاريس راه‌هاي مقابله با افزايش قيمت‌هاي جهاني مواد غذايي را بررسي كنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا از پايگاه خبري بي.بي.سي اين نشست يك روز پس از آن برگزار مي شود كه بانك جهاني از اقدام جديدي براي جلوگيري از افزايش قيمت مواد غذايي در كشورهاي در حال توسعه خبر داده بود كه بر اساس آن توليد كنندگان و مصرف كنندگان مواد غذايي دربرابر اثرات ناشي از افزايش قيمت اين مواد مصون مي شوند.
اگرچه اين مصونيت مي تواند تا حدي در برابر افزايش بي سابقه قيمت مواد غذايي در دنيا موثر باشد اما كارشناسان معتقدند كه بهبود بهره‌وري بويژه در مورد كشاورزاني كه در مقياس كوچكي توليد دارند، مي تواند آنها را از فقر رهايي بخشد.
اين در حالي است كه بنا بر اظهار شينگن فان مدير كل موسسه بين المللي پژوهشي سياست غذايي ميليون‌ها كشاورز در سراسر جهان در تلاشند تا ميزان توليد را در زمين هاي نامرغوب خود كه گاه از بازارهاي مصرفي نيز دور هستند افزايش دهند.
كمبود دسترسي به ابزار مناسب، دانه‌هاي با كيفيت و ‌اعتبار و عدم توانايي در توسعه كشاورزي و نيز خوش بيني زياد اين كشاورزان به وضعيت هوا موجب شده تا آنها با وجود كار طاقت فرسا برداشت محصول اندكي داشته باشند.
فان تصريح كرد كه افزايش بهره‌وري توليد در مورد كشاورزان داراي مقياس پايين توليد مي تواند موجب بهبود وضعيت توليد مواد غذايي در مناطقي مانند جنوب آسيا وبرخي مناطق آفريقا شود.
هم اكنون افزايش قيمت جهاني مواد غذايي بعنوان تهديدي براي بهبود وضعيت اقتصادي در جهان مطرح شده است.
بر اساس اعلام بانك جهاني از ماه ژوئن سال گذشته ميلادي افزايش قيمت مواد غذايي موجب فقير شدن بيش از 44 ميليون نفر در دنيا با درآمدي كمتر از يك دلار و 25 سنت در روز شده است و از سوي ديگر هم اكنون بيش از يك ميليارد گرسنه در دنيا وجود دارد.
اين بانك ابزار مديريت ريسك جديدي را با عنوان ريسك قيمت مواد كشاورزي در كشورهاي در حال توسعه مطرح ساخته است كه مي تواند تا حدي موجب مصونيت بيشتر توليدكنندگان و مصرف كنندگان مواد غذايي در اين كشورها از مقوله افزايش قيمت مواد غذايي شود، امري كه مي تواند خريداران را در برابر افزايش قيمت موادي مانند گندم، شكر، شير، پنبه سويا برنج و .. مصون دارد.


تاریخ خبر: 13900405
تحول دیجیتال در اسپانیا، تهدید یا فرصت برای روابط تجاری با ایران؟
فروشگاه کارفور با مدیریت یک بانوی ایرانی در مادرید
تجلیل از صادرکنندگان نمونه تهران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق ایران-اسپانیا
اتاق فکر مشترک؛ پل ارتباطی اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت
🔹 مصاحبه نشریه سراسری سندیکای صنعت برق با آقای دکتر محمد طاهری
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی