پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
با توجه به رشد پرشتاب کاربرد هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف کسب‌وکار، آگاهی از ریسک‌های نهفته در...
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
اعضای محترم اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام احتراماً به اطلاع می‌رساند در...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

100 تن شكر در بورس كالا معامله شد

تهران- مدير توسعه بازار بورس كالا گفت: 100 تن شكر عرضه شده توسط كارخانه قند ورامين در تالار بورس به قيمت يكهزار و 20 تومان در هر كيلو گرم خريداري شد تا انگيزه اين كارخانه براي عرضه هاي بعدي افزايش يابد.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه (سنا)، عباس بنازداه ،‌افزود:در معاملات بورس كالا پس از چند هفته عرضه ناموفق، سرانجام تقاضا براي خريد شكر در سيستم معاملات بورس كالا ثبت شد و 100 تن شكر كارخانه قند ورامين در رينگ كشاورزي مورد معامله قرار گرفت.
وي اظهار داشت: شكر در كنار محصولاتي همچون خرما، زعفران، برنج، چاي و پسته از كالايي هايي به حساب مي آيند كه عرضه محدودي در بورس دارد و تاكنون آمار قابل توجهي از اين كالاها در اين شركت ثبت نشده است.
بنازاده توضيح داد :‌امسال پس از ديدار مديرعامل بورس كالا با صادق خليليان وزير جهاد كشاورزي مقرر شد تا رينگ كشاورزي با عرضه كالاهاي خريد تضميني رونق گيرد.
وي در مورد نرخ شكر در بورس اظهار داشت: شكر در حالي در بورس كالا به قيمت هر كيلوگرم يكهزار و 20 تومان معامله مي شود كه همين محصول در بازار آزاد به نرخ يكهزار و 400 تومان به فروش مي رسد و به نظر مي رسد عرضه هاي بعدي اين محصول با موفقيت انجام شود.


تاریخ خبر: 13900304
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
حضور سفیر اسپانیا و همسر ایشان در افتتاحیه نمایشگاه «پیکاسو» در تهران
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی