پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
با توجه به رشد پرشتاب کاربرد هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف کسب‌وکار، آگاهی از ریسک‌های نهفته در...
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
اعضای محترم اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام احتراماً به اطلاع می‌رساند در...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

حضور 30 سرمایه گذار خارجی در ایران

مدیر عامل یکی از شرکت های سرمایه گذاری ایرانی گفت: 30 سرمایه گذار خارجی با دعوت این شرکت برای اشنایی با فرصت های سرمایه گذاری در ایران به کشورمان وارد شده اند و روز سه شنبه 27/2/1390 از بازار سرمایه ایران دیدن می کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر  ، رامین ربیعی در نشستی خبری افزود: این سرمایه گذاران به ایران امده اند تا در برنامه های مختلف ظرفیت و جذابیت های اقتصادی ایران به انها معرفی شود.

وی با بیان اینکه جذب سرمایه های خارجی به کشور و رونق بورس تهران از مهمترین اهداف این شرکت است گفت: این سرمایه گذاران با برخی مقامات بلند پایه اقتصادی نیز دیدار می کنند.

ربیعی افزود : سرمایه گذاران خارجی دیروز به ایران امدند تا در برنامه ای 6 روزه با واقعیت های ایران و ظرفیت های اقتصادی کشورمان از نزدیک اشنا شوند.

مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری با بیان اینکه این سرمایه گذاران عمدتا از کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا ، فنلاند ، انگلستان، ‌سوئیس و برخی هم از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس هستند گفت : انها به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی مدیریت منابع مالی وسیعی را در بسیاری از شرکت های سرمایه گذاری، بانکها ، بیمه ها و صندوق های بازنشستگی بر عهده دارند و علاقمند به سرمایه گذاری در ایران به عنوان یکی از قطب های اقتصادی منطقه هستند.

وی با اشاره به اینکه ایران از نظر داشتن منابع طبیعی و انرژی یکی از غنی ترین کشورهای دنیاست افزود: وجود ذخایر عظیم نفت ، گاز ،‌فلزات و مواد معدنی با توجه به رشد اقتصاد در دنیا و بویژه کشورهای در حال توسعه یکی از عوامل مهم در پیشرفت و جذب سرمایه های خارجی است.

ربیعی به جمعیت جوان ایران به عنوان نقطه قوت کشورمان اشاره کرد و گفت: این منبع ارزشمند انسانی با کسب درامد و صرف هزینه برای زندگی موجب رشد و شکوفایی اقتصاد هر کشوری خواهد شد.

مدیر عامل این شرکت سرمایه گذاری، تصویب اصل 44 و حرکت درجهت اقتصاد خصوصی در ایران را موقعیت جذابی برای سرمایه گذاران دانست و افزود : این موضوع می تواند سرمایه های کلانی وارد کشور کند.

وی با بیان اینکه بورس تهران به عنوان یکی از بازارهای مهم سرمایه چه از نظر حجم وچه از نظر قیمت در سالهای اخیر رونق زیادی داشته است افزود : افزایش ابزارهای مالی در این بازار می تواند برای هر سرمایه گذاری جذاب و قابل توجه باشد.

رئیس هیات مدیره این شرکت سرمایه گذاری ایرانی هم در این نشست با بیان اینکه پارسال نیز تعدادی از سرمایه گذاران خارجی برای معرفی ظرفیت های اقتصادی کشور به انان به ایران امدند گفت: این شرکت سرمایه گذاری در سال 84 تاسیس شد و در مدت فعالیت خود تاکنون توانسته است بیش از 150 میلیارد تومان یعنی حدود 90 درصد سرمایه های خارجی در بورس تهران را جذب کند.

روزبه پیروز افزود: برنامه های متنوعی برای سرمایه گذاران خارجی در مدت سفرشان به ایران تدارک دیده شده است که از جمله انها می توان به بازدید از سازمان بورس اوراق بهادار تهران و قطب های فعال صنعتی کشور از جمله ایران خودرو و فولاد مبارکه اشاره کرد.


تاریخ خبر: 13900228
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
حضور سفیر اسپانیا و همسر ایشان در افتتاحیه نمایشگاه «پیکاسو» در تهران
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی