یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



یاد آوری: برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم)
اعضای محترم و فعال اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام و عرض ادب مجمع عمومی عا...
یادآوری - برگزاری نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه
📣 فراخوان مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) 📅 سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 🕙 ساعت: ۱۰:۰۰ �...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

چند خبر از بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

تهران - كشورهاي افغانستان و اسپانیا امسال براي نخستين بار به صورت مستقل در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه فرهنگي ايرنا، اين دوره از نمايشگاه كتاب تهران شاهد حضور كشورهايي چون آلمان، سوئيس، كره جنوبي، افغانستان، آذربايجان، فرانسه، گرجستان، لبنان، سوريه، عراق، پاكستان، هند، ارمنستان، روسيه، تركيه، كرواسي، سودان، كويت و چين، ژاپن و عمان است.
در اين ميان، كشورهاي كرواسي، تونس و سودان براي نخستين بار درخواست خود را به منظور حضور در بيست و چهارمين نمايشگاه كتاب ارائه كرده اند.
افغانستان نيز براي نخستين بار در اين نمايشگاه شركت كره است كه در اين دوره از نمايشگاه شاهد حضور 23 ناشر افغاني در نمايشگاه كتاب خواهيم بود.
در بيست و چهارمين دوره نمايشگاه كتاب، كشور اسپانیا نيز كه پيش از اين با در اختيار گرفتن نماينده در نمايشگاه كتاب تهران شركت مي‌كرد، به صورت مستقل در نمايشگاه حاضر خواهد شد.

* حضور گسترده يونسكو و كشورهاي عضو اكو در نمايشگاه كتاب تهران
نمايشگاه كتاب تهران در بيست و چهارمين دوره برگزاري خود شاهد حضور گسترده كشورهاي عضو اكو و يونسكو خواهد بود.

*كتيبه هاي نمايشگاه كتاب به استقبال ايام فاطميه رفته اند
كتيبه هايي كه بر سر در غرفه هاي نمايشگاه كتاب امسال ارائه شده اند، علاوه بر عنوان ناشر و شماره غرفه، با كلماتي درباره ايام فاطميه تلفيق شده‌اند كه به صورت يكنواخت بر سر در همه غرفه ها به چشم مي خورند.
امسال نيز قرارگيري ناشران در غرفه ها بر اساس حروف الفبا است و كتيبه ها امسال به صورت يكنواخت و براي تمام غرفه ها در نظر گرفته شده است تا همه غرفه ها طراحي واحد داشته باشند.
بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از 14 لغايت 24 ارديبهشت ماه در مصلي تهران برگزار مي شود.

تاریخ خبر: 13900214
تحول دیجیتال در اسپانیا، تهدید یا فرصت برای روابط تجاری با ایران؟
فروشگاه کارفور با مدیریت یک بانوی ایرانی در مادرید
تجلیل از صادرکنندگان نمونه تهران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق ایران-اسپانیا
اتاق فکر مشترک؛ پل ارتباطی اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت
🔹 مصاحبه نشریه سراسری سندیکای صنعت برق با آقای دکتر محمد طاهری
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی