پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
با توجه به رشد پرشتاب کاربرد هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف کسب‌وکار، آگاهی از ریسک‌های نهفته در...
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
اعضای محترم اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام احتراماً به اطلاع می‌رساند در...


اسپانیا

ایران

 
اطلاعیه های اتاق ایران و اسپانیا

درخواست مقاله جهت STEEL TECH 2025 اسپانیا- فعالین حوزه فولاد




انجمن خوشه ای فولاد Siderex اسپانیا با هدف تقویت همکاری میان شرکت های فعال در این زمینه، به توسعه توانمندی‌های آنها و کلیه فعالان صنعت فولاد کمک کرده و مجموعه‌ای از خدمات را در حوزه‌های فناوری، مدیریت و توسعه بین‌المللی ارائه می‌دهد.

در همین رابطه Siderex و مرکز نمایشگاهی بیلبائو از علاقمندان دعوت می‌کنند تا به عنوان سخنران در کنگره و نمایشگاه STEEL TECH 2025 شرکت کنید.

این رویداد که تنها رویداد تخصصی صنعت فولاد در اسپانیا محسوب می‌شود، امسال برای سومین بار از ۲۱ تا ۲۳ اکتبر برگزار خواهد شد.

کنگره در روزهای ۲۱ و ۲۲ اکتبر برگزار شده و طبق برنامه‌ریزی کمیته علمی Steel Tech به بخش‌های موضوعی مختلف تقسیم شده است.

📌  فراخوان ارسال مقالات
محورها:
🔹 هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های پیشرفته در رقابت‌پذیری صنعت فولاد
🔹 نوآوری و همکاری‌های صنعتی در بخش فولاد
🔹 یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی فرآیندهای تولید، کیفیت و پایداری
🔹 مهلت ارسال مقالات: ۳۱ می ۲۰۲۵

برای اطلاع از جزئیات موضوع، شرایط ثبت‌نام و ارسال مقالات، از این فایل استفاده نمایید و پس از تکمیل به ایمیل papersteeltech@siderex.es ارسال فرمایید.



تاریخ خبر: 14040105
وبینار تخصصی Statista: داده‌ها روی صحنه، مواجهه با ریسک‌های روزافزون هوش مصنوعی
معرفی توانمندی های اعضای فعال اتاق مشترک در نمایشگاه ایران اکسپو- اردیبهشت 1404
پاویون اسپانیا در نمایشگاه‌های بین‌المللی اطراف ایران
وبینار: مدیریت ریسک‌های رو به رشد در استفاده از هوش مصنوعی
مجله اتحادیه صنعت فولاد کشور اسپانیا
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی