یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



یاد آوری: برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم)
اعضای محترم و فعال اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سلام و عرض ادب مجمع عمومی عا...
یادآوری - برگزاری نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه
📣 فراخوان مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) 📅 سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 🕙 ساعت: ۱۰:۰۰ �...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

دیدار آقای دکتر محمد طاهری، رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از نمایشگاه دائمیIHIT -مرداد 1401

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال ایجاد فرصت‌هایی برای توسعه همکاری بین‌المللی شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان است، در این راستا نسبت به ایجاد خانه نوآوری و فن آوری ایران  Iran House of Innovation and Technology اقدام کرده است.

در این نمایشگاه شرکت های ایرانی که محصولات فناورانه ایشان به مرحله‌ای از رشد رسیده که می‌تواند در بازارهای بین‌المللی با شرکت‌ های تراز اول دنیا به رقابت بپردازد حضور پیدا کرده اند.


آی هیت برای نمایش، عرضه و فروش محصولات دانش‌بنیان به سایر کشورهاست. بعد از برپایی آن در سه کشور کنیا، آذربایجان و سوریه، به صورت دائمی در کشور راه‌اندازی شد.


نمایشگاه در 3 طبقه با موضوعات ماشین آلات و تجهیزات صنعتی،تجهیزات آزمایشگاهی،الکترونیک، حمل و نقل،آب و انرژی،خانه و شهر هوشمند، کشاورزی و صنایع غذایی،مواد پیشرفته،صنایع فلزی،تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت فعالیت می نمایند.

 آی هیت در راستای پر کردن خلآهای موجود بین صنعت و راهکارهای فناورانه می تواند برای فعالین اقتصادی در حوزه های فوق جذاب باشد.








تاریخ خبر: 14010531
تحول دیجیتال در اسپانیا، تهدید یا فرصت برای روابط تجاری با ایران؟
فروشگاه کارفور با مدیریت یک بانوی ایرانی در مادرید
تجلیل از صادرکنندگان نمونه تهران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق ایران-اسپانیا
اتاق فکر مشترک؛ پل ارتباطی اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت
🔹 مصاحبه نشریه سراسری سندیکای صنعت برق با آقای دکتر محمد طاهری
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی