یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

انتصاب داسيلوا بعنوان مديركل جديد فائو/ ايران به نفع برزيل كنار كشيد

تهران - وزير جهاد كشاورزي با اشاره به حضور در ايتاليا براي شركت در سي وهفتمين اجلاس دوسالانه كنفرانس سازمان خواربار و كشاورزي ملل متحد (فائو) و انتخاب مدير جديد فائو گفت: ايران به همراه3كشور ديگر به نفع نماينده برزيل كنار كشيد كه در پايان راي گيري نماينده برزيل بعنوان مديركل جديد فائو انتخاب شد.

صادق خليليان در حاشيه جلسه هيات دولت در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: در سي و هفتمين اجلاس دوسالانه كنفرانس فائو كه از چهارم تا يازدهم تيرماه همچنان در ايتاليا در حال برگزاري است، مديركل جديد فائو انتخاب شد.
به گفته وي، سيد محمد نوري نائيني به عنوان نامزد جمهوري اسلامي ايران براي جانشيني ژاك ديوف سنگالي با نامزده هاي 5 كشور ديگر بود كه به همراه سه كشور عراق، اندونزي و اتريش به نفع نماينده برزيل كنار كشيد.
فرانس فيشلر از اتريش، خوزه گرازيانو داسيلوا از برزيل، ايندريونو سوسيلو از اندونزي، عبدل لطيف رشيد از عراق و ميگل آنخل موراتينوس از كويا ديگر نامزدهاي مديركلي جديد فائو بودند كه نماينده برزيل و كوبا به عنوان دو كانديداي اصلي تعيين شدند كه در نهايت نماينده برزيل مديركل جديد فائو انتخاب شد.


تاریخ خبر: 13900411
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی