یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

افزايش هشت درصدي فروش محصولات آلومينيوم ايران

افزايش هشت درصدي فروش محصولات آلومينيوم ايران

تهران - مديرعامل شركت آلومينيوم ايران (ايرالكو) گفت كه ميزان فروش محصولات اين شركت در 2 ماه نخست امسال هشت درصد افزايش يافته است .

به گزارش ايرنا از سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، مسيح مشهدي تفرشي افزود: در فروردين و ارديبهشت ماه سال جاري حدود 29 هزار و 843 تن محصول توسط شركت آلومينيوم ايران به فروش رسيد.
اين مقام مسئول گفت :‌رقم توليد اين محصول در مدت مشابه سال 89 حدود 27 هزار و 602 تن بوده است.
وي به ميزان توليد شركت آلومينيوم ايران (ايرالكو) اشاره كرد و اظهار داشت: مجموع توليد ماه هاي فروردين و ارديبهشت اين واحد توليدي، 29 هزار و 542 تن محصول شامل پيور، بيلت، آلياژ، ئي سي و براده است.
مشهدي تفرشي همچنين درباره رشد هفت درصدي توليد محصولات آلومينيوم ايرالكو در سال 89 گفت: 178 هزار و 130 تن آلومينيوم در سال 89 توليد شد در حالي كه اين رقم در مدت مشابه سال 88، حدود 167 هزار و 128 تن بوده است.


تاریخ خبر: 13900401
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی