یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

شاخص كل بورس 386 واحد رشد كرد

شاخص كل بورس 386 واحد رشد كرد

با معامله 246 ميليون سهم/

شاخص كل بورس 386 واحد رشد كرد

تهران - بازار سهام امروز با رونق دوباره رو به رو شد و شاخص ها در مسير صعود قرار گرفت.

 

به گزارش روز دوشنبه ايرنا ، ‌شاخص كل با رشد 386 واحدي به رقم 25 هزار و 752 رسيد و شاخص 30شركت بزرگ 32 واحد بالا رفت و شاخص آزاد شناور با رشد 589 واحدي رو به روشد.
همچنين شاخص هاي بازار اول و دوم به ترتيب 331 و 438 واحد بالا رفتند و شاخص صنعت نيز با رشد311 واحدي به رقم 19 هزار و 936 رسيد.
در معاملات روز دوشنبه 19 ارديبهشت ماه جاري 246 ميليون سهم و حق تقدم به ارزش 83 ميليارد و 632 ميليون تومان در بازار داد و ستد شد.
در ابتداي ساعت معاملات 10 صف برتر خريد متعلق به نمادهاي خودرويي و پتروشيمي بود. در ميان 10 صف خريد برتر كه جملگي به ارزش بيش از يك ميليارد تومان بود، چهارنماد خودرويي و چهارنماد وابسته به گروه پتروشيمي وجود داشت و پست بانك و گل گهر نيز در اين جمع بود.
بازار امروز با عرضه صف خريد سرمايه گذاري غدير آغاز، در حالي كه به سرعت صف ديگري تشكيل شد . صعود عمومي قيمت ها در بازار مشهود بود ، در حالي كه پتروشيمي پرديس، فولادمباركه و گروه سايپا بيشترين افزايش قيمت را تجربه كرد.
از ديگر وقايع بازار امروز بازگشايي نماد حق تقدم غدير بود، كه با استقبال بي نظير سهامداران رو به روشد.
اين سهم با بيشترين رشد قيمت به نرخ 306 تومان رسيد و بيش از 6 ميليون سهم معامله شد. صنايع شيميايي پارس، بانك كارآفرين، حق تقدم سرمايه گذاري سايپا، حق تقدم ملي سرب و روي، سيمان غرب، كابل هاي مخابراتي شهيد قندي، حق تقدم بانك كارآفرين، حفاري شمال و پتروشيمي شازند نيز در بازار امروز بيشترين رشد قيمت‌ها را تجربه كرد.
همچنين در نتيجه معاملات امروز بيشترين تقاضا براي نمادهاي سرمايه گذاري غدير، سنگ‌آهن گل‌گهر، زامياد، پست‌بانك، سرمايه‌گذاري سايپا، ايران ترانسفو و پتروشيمي شازند ثبت شد.
در پايان بازار صف هاي خريد تثبيت شدند. عرضه‌ها بر صف‌هاي گروه خودرو نسبتا بيشتر شد و مهمترين رخداد، صعود نمادهاي پيمانكاري تا صدر جدول بود.
مطرح‌ترين نمادهاي منفي امروز نيز صنايع كاغذسازي كاوه، نفت‌پارس، خوراك‌ دام‌ پارس، پارس‌مينو، شيشه‌همدان، گروه صنعتي‌سديد، فيبر‌ايران، چرخشگر، قندثابت خراسان و فرآوري مواد معدني بود.

تاریخ خبر: 13900220
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی