یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

وبینار اقتصاد چگونه کار میکند؟ برگزار شد- 24 شهریور 99
وبینار اقتصاد چگونه کار میکند؟ 24 شهریور 99 ساعت 19 با حضور اعضای اتاق مشترک و علاقمندان و با سخنرانی دکتر مولوی برگزار شد

در ادامه به رئوس مطالب مورد بحث اشاره می شود:

سیاست پولی چیست؟      

سیاست پولی ، فرآیندی است که در آن مقامات پولی یک کشور، مانند بانک مرکزی یا هر نهاد مشابه دیگری، عرضه پول آن کشور را کنترل می‌کنند. در واقع، سیاست پولی، یکی از دو ابزار اصلی است (ابزار دیگر، سیاست مالی است) که در اختیار دولت‌ها است و دولت‌ها تلاش می‌کنند تا با به‌کارگیری آن، سطح عمومی فعالیت‌های اقتصادی در کشور را تحت کنترل خود نگه داشته و به آن سمت و سو دهند. منظور از سطح عمومی فعالیت‌های اقتصادی، نه تنها تولید کل و اشتغال است، بلکه شامل سطح عمومی قیمت‌ها نیز می‌‌شود. البته به جز این سه متغیر اقتصادی، بانک مرکزی می‌تواند از طریق اعمال سیاست‌های پولی، اهداف دیگری را نیز دنبال کند که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد. علیرغم اینکه، در کنار سیاست‌های پولی، دولت‌ها ابزاری تحت عنوان سیاست‌های مالی نیز در اختیار دارند.


چه بازارهایی در سال ۹۹ چه رفتاری از خود نشان خواهند داد؟

بازارهای اقتصاد ایران آنقدر پیشرفته نیستند به جز بازار سرمایه و بورس کالا، بقیه بازارها در عصر قرون وسطایی به سر می برند.
هنوز خانه یک دارایی سرمایه است
خودرو هم همچنین و مردم در حال نگهداری ارز و طلا هستند!
دلیل؟
عدم قطعیت در بازارها و روشن نبودن آتیه ایرانیان
این عدم قطعیت در اقتصاد ایران آنقر زیاد است که شما نیازمند ابر کامپیوتر هستید برای محاسبات رویداد ها!
اما اگر ابر کامپیوتر ندارید همانند بسیاری از ایرانیان برای جا نماندن از تورم سال ۹۹ که حتما بیش از ۹۸ خواهد بود به بازارهای موازی روی خواهید آورد و این افزایش تقاضا موجب بالا و بالا رفتن قیمت در این بازارهای می شود!

این تقاضا همه جانبه در تمام بازارهای رشد را به همراه داشت، رشدی که نه بخاطر سیاست مردم در سرمایه گذاری است بلکه به سبب ترس از تورم است.



تاثیر اقتصاد جهان بر اقتصاد ایران!

در ایران یک دو دستگی عجیب ایجاد شده است، یک گروه می گویند تمام مشکلات داخلی است و تحرم ها اثری ندارد و گروه دیگر بلعکس تمام مشکلات از عدم ارتباط بین المللی است.
هر از گاهی هرکدام که دست بالا را دارند با همان مشخصات شروع به فعالیت می کنند و برنامه ریزی!
اقتصاد جهان به راستی چقدر بر اقتصاد ایران تاثیر گذار است!
در جهان کنونی هیچ اقتصادی(با تاکید) هیچ اقتصادی در جهان بدون ارتباطات بین المللی امکان توسعه و رشد ندارد اما این توسعه مختصاتی دارد و تجربیاتی
اقتصادهایی که را توسعه صادرات را بر گزیدند
اقتصاد هایی که جایگزینی واردات را برگزیدند
اقتصاد هایی که خودکفایی را برگزیدند

نمونه اول: اندونزی. کره جنوبی، چین، مالزی
نمونه دوم: برزیل، هدن
نمونه سوم: ایران
در وبینار امروز در این باب و تاثیر اقتصاد جهانی بیشتر صحبت خواهیم کرد


حقیقی ها در مقابل حقوقی ها!

این روزها در بورس زیاد می شنوید حمایت حقوقی ها و یا عقب نشینی حقوقی ها! حقوقی ها شرکتهای سرمایه گذاری، هلدینگها ، شرکتهای بزرگ بازار و … هستند ، طبیعتا متشکل ، با استراتژی و برنامه !
سرمایه گذاری محیطی جنگی است آن هم در اقتصادی همانند اقتصاد ایران که کیک اقتصاد هر روز کوچکتر می شود!
این نبرد در بین حقوقی ها هم هست!
بالاخره به دنبال جذب نقدینگی بیشتر و بالارفتن عدد ارزش سهام هستند و این به آنها قدرت بیشتری می دهد!
اما در سال ۹۹ با وجود شبکه های اجتماعی همانطور که معادلات در تمام جهان در حال تغییر است ، حقیقی ها هم در حال متشکل شدن هستند و در حال پیاده کردن استراتژی های خود.
اما تجربه حقوقی ها ، قدرت مالی و البته قدرت دانشی آنها بیشتر است!
این نبرد و گاها همگرایی های کوتاه مدت فعلا ادامه خواهد داشت!

تاریخ خبر: 13990626
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی