یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

برگزاری وبینار استراتژی انتخاب سهام و مدیریت سبد سهام- 23مرداد 99
وبینار استراتژی انتخاب سهام و مدیریت سبد سهام 23 مرداد 99 ساعت 19 با حضور اعضای اتاق مشترک و علاقمندان و با سخنرانی دکتر مولوی برگزار شد

در ادامه به رئوس مطالب مورد بحث اشاره می شود:

استراتژی شما نقش مهمی در ایجاد یک سبد سهام متوازن مبتنی بر اقتصاد این روزهای ایران با تمام ریسک هایی که به سرمایه گذاران و سهامداران دارد. ترکیب استراتژی سرمایه گذاری در بازار سرمایه بورس و چیدمان سبد سهام مبتنی بر آن از نیاز های بسیاری از شما همراهان در طول سال ۹۸ و ۹۹ بوده است، وبینار حاضر با رویکرد اجرایی در صدد ارایه راهکارهایی به سهامداران و سرمایه گذاران بازار سرمایه است تا با رویکردی اصیل و مبتنی بر مدیریت ریسک اقدام به چیدمان سبد سهام و پورتفولیو سهام خود نمایند.
داشتن یک سبد سهام مبتنی بر شخصیت سرمایه گذاری و فضای اقتصادی ایران می تواند استرس شما را در دوران رکود و نزول به همراه داشته باشد.



سرمایه گذاری ارزشی چیست؟
سرمایه گذاری ارزشی ، یک استراتژی سرمایه گذاری است که سرمایه گذار به دنبال خرید سهامی است که در کمتر از ارزش ذاتی خود معامله می‌شود. سرمایه گذاران ارزشی به شکل فعالی به دنبال سهام شرکت‌هایی هستند که عقیده دارند بازار آن‌ها را کمتر از آنچه هستند ارزش گذاری کرده است. آن‌ها باور دارند که بازار به اخبار خوب و بد بیش‌ازحد واکنش نشان می‌دهد و درنتیجه منجر به نوسان قیمت سهام می‌شود که با اصول بنیادی بلندمدت شرکت همخوانی ندارد. حاصل، فرصتی است برای سرمایه گذاران ارزشی تا با خرید به‌موقع هنگام کاهش قیمت سهم در بازار، سود ببرند.
معمولاً در استراتژی سرمایه گذاری ارزشی توجه بیشتر سرمایه گذاران به سهامی است که نسبت قیمت به ارزش دفتری یا قیمت به درآمد کمتر از میانگین و یا بازده سود سهام نقدی بالایی دارند.
مشکل بزرگ در استفاده از استراتژی سرمایه گذاری ارزشی تعیین ارزش ذاتی است. به خاطر بسپارید که هیچ ارزش ذاتی «درستی» وجود ندارد. دو سرمایه گذار می‌توانند با اطلاعات کاملاً مشابهی که در اختیارشان قرار می‌گیرد، ارزش متفاوتی روی یک شرکت بگذارند. به همین دلیل، یک مفهوم محوری دیگر برای سرمایه گذاری ارزشی «حاشیه امنیت» است.
همچنین به خاطر بسپارید که تعریف دقیق سرمایه گذاری ارزشی بسیار ذهنی است. بعضی از سرمایه گذاران ارزشی فقط به دارایی ها و درآمدهای شرکت‌ها نگاه می‌کنند و هیچ ارزشی برای رشد آینده قائل نمی‌شوند. سایر سرمایه گذاران ارزشی استراتژی های خود را کاملاً حول تخمین رشد آینده و جریان‌های نقدی بنا می‌کنند. برخلاف روش‌های مختلف، همه‌چیز به تلاش برای خرید چیزی کمتر از ارزش واقعی‌اش بازمی‌گردد.




کابوس دلاری روی بازارهای کالایی

بازارهای کالایی کاهش نرخ را به قدری جدی گرفته‌اند که نمی‌توان به گرد پای رصد کاهش قیمت‌ها رسید. بهای میلگرد به کمتر از ۱۰ هزار تومان کاهش یافت و در بازار پلیمرها حتی به رغم توقف اطلاع‌رسانی قیمتی، باز هم کاهش نرخ خودنمایی می‌کرد. کاهش بهای پلیمرها در شرایطی به ثبت رسید که قیمت‌های پایه روز گذشته با افزایش نرخ اعلام شد که نشان می‌دهد جریان غالب در بازار علیه روند عمومی قیمت‌های پایه موضع‌گیری کرده؛ یعنی بازار نظر خود را اعمال می‌کند. این وضعیت به معنی آن است که جریان کاهش قیمت‌ها احتمالا آغاز شده و اوج خودنمایی آن را به زودی مشاهده خواهیم کرد.
قیمت‌ها وقتی از توجیه اقتصادی و فنی برخوردار نباشند، به شکننده شدن بازارها منتهی خواهد شد و این شکست قیمتی در صورت وقوع، رکود را در فاز دوم فرآیندها به همراه می‌آورد. از سوی دیگر زمان رکود فصلی فرارسیده و اگر افت قیمت ارز با کاهش قیمت‌های جهانی همراه شود، روزهایی را شاهد خواهیم بود که انتظار نداشته باشیم، شاید در روزهای آینده بهتر بتوان درخصوص واقعیت بازارها اظهارنظر کرد؛ اما بهتر است تغییر فاز بازار را باور کنیم.



تاریخ خبر: 13990525
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی