یکشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

دیدار رییس مجلس سنا اسپانیا و سفیر ایران، اسکودرو:امیدوارم تحریم یکجانبه امریکا علیه ایران پایان یابد

مادرید- ایرنا- رییس مجلس سنا اسپانیا دردیدار سفیر ایران در مادرید گفت که امیدوارم محدودیت های ناشی از تحریم های یکجانبهامریکا علیه تهران هرچه زودتر پایان یابد.

 پیو گارسیا اسکودرو  روز چهارشنبه 15 اسفند ماه در دیدار حسن قشقاویهمچنین ابراز امیدواری کرد که اتحادیه اروپا بتواند با اتخاذ سیاست های سازنده، تضمینهای لازم را برای حفظ برجام و بهره مندی ایران از این توافق ارائه کند. وی تأکید کرد:تحریم های یکجانبه امریکا علیه ایران به منافع شرکت های تهران و مادرید خسارت واردکرده است.

رییس مجلس سنا با اشاره سفر سال گذشته اشبه ایران که از آن به عنوان خاطره خوب و به یاد ماندنی یاد و بر اهمیت تقویت و توسعهروابط دو کشور در حوزه های مختلف تاکید کرد.

سفیر تهران در مادرید نیز در این دیدارضمن تشریح روابط خوب و رو به رشد ایران و اسپانیا طی سال های اخیر در حوزه های مختلفسیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پارلمانی گفت : مجالس دو کشور در کمک به گسترش و تحکیم روابطمیان تهران و مادرید نقش بسیار حایز اهمیت و مهمی برعهده دارند.

 قشقاوی ابراز امیدواری کرد تعاملات و همکاری هایپارلمانی میان دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

وی همچنین با اشاره به همکاری های خوب دوکشور در حوزه فرهنگی و فعالیت های برجسته صورت گرفته در این زمینه، گفت ،با همکاریموزه باستانشناسی آلیکانته نمایشگاه «ایران: مهدن تمدن ها» از 14 مارس 2019 ( 23 اسفند)بمدت پنج ماه گشایش خواهد یافت که می تواند نقش مهمی در نزدیکی و آشنایی هر چه بیشتردو ملت با فرهنگ و تاریخ یکدیگر داشته باشد.

قشقاوی همچنین بر لزوم پایبندی کشورهایاروپایی به تعهدات خود در چارچوب برجام و اقدام برای تأمین منافع اقتصادی جمهوری اسلامیایران تأکید کرد.

منبع: کانال اطلاع رسانی سفارت ج.ا.ایران در مادرید


تاریخ خبر: 13971215
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی